Over DBM Stones


Een uit de hand gelopen hobby...


Een zoektocht die lucratief ontstaan is en nooit meer gestopt is. Zo is DBM Stones destijds ontstaan. Alles begon 10 jaar geleden toen ik, Maxim Du Bois, mijn eigen woning wilde renoveren. Bij mijn eigen renovatie wou ik zo veel als mogelijk met authentieke materialen aan de slag gaan om op die manier een exclusieve en authentieke uitstraling voor mijn woning te creëren. Om die woondroom waar te maken, ging ik op zoek naar de perfecte Boomse Pannen.

Doordat ik zo tevreden was met mijn eigen eindresultaat, en het aandeel van die perfecte gevelsteen in het eindresultaat, verloor ik als het ware mijn hart aan de prachtige gevelstenen. De liefde voor oude, authentieke en ambachtelijke bouwmaterialen, meer specifiek dakpannen, tegelpannen en gevelstenen, is dus bij mij binnengeslopen en is nooit meer weggegaan. Daarom maak ik vandaag nog steeds van mijn hobby mijn job; door voor jou op zoek te gaan naar de perfecte gevelsteen, dakpan of tegelpan. Zodat ook jij iedere dag opnieuw verliefd kan worden op jouw woning of project en het verhaal dat in de authentieke materialen af te lezen is.

Door jouw dromen en plannen aan het begin van het project heel duidelijk in kaart te brengen, leveren we telkens weer een perfect resultaat af op maat van de klant. Perfectie, persoonlijkheid en kwaliteit zijn dan ook bij ieder project opnieuw onze belangrijkste pijlers!

Ben jij nog op zoek naar de perfecte materialen voor de renovatie of bouw van jouw gevel of dak? En werk je graag samen met een partner die rechtstreeks vertrekt vanuit jouw wensen en verlangens? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via onze website, dan kijken we samen welke gevelsteen, dakpan of tegelpan het beste past bij jouw woondroom.

- Maxim Du Bois, eigenaar DBM Trading


 
6


soorten dakpannen en gevelstenen
 


 
8


jaren ervaring
 

Contacteer Ons